20 Απριλίου 2024 / 2:11 μμ
20 Απριλίου 2024 / 2:11 μμ

Εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες με διαδικτυακές αγοροπωλησίες κινητών τηλεφώνων

από fimotro

Ένας άνδρας 38 ετών συνελήφθη στον σταθμό των ΚΤΕΛ Λιοσίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για απάτες, με αγοραπωλησία κινητών τηλεφώνων μέσω διαδικτύου. Συγκατηγορούμενος του δράστη είναι άγνωστος συνεργός του, χρήστης σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος χρησιμοποιεί ψευδή στοιχεία.
Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της απόπειρας απάτης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, την περασμένη Τρίτη, πολίτης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, ότι επικοινώνησε μαζί του, μέσω τηλεφώνου, άγνωστο άτομο, προκειμένου να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά κινητού τηλέφωνου, για το οποίο είχε αναρτήσει σχετική αγγελία.
Στη συνέχεια και αφού συμφωνήθηκε το χρηματικό ποσό της αγοραπωλησίας, καθώς και ο τρόπος αποστολής του, ο 38χρονος του απέστειλε πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης. Κατά την παραλαβή του δέματος με το κινητό, αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων συνέλαβαν τον 38χρονο.
Σημειώνεται ότι στην κατοχή του, καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και τρία κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων προέρχεται από αντίστοιχη απάτη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα