20 Απριλίου 2024 / 2:30 πμ
20 Απριλίου 2024 / 2:30 πμ

Ενώπιον της Δικαιοσύνης σήμερα ο 52χρονος που κατηγορείται για βιασμό…

από fimotro

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ο 52χρονος που κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη, τη φοιτήτριας και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου στη Δάφνη και βρήκαν τη νεαρή κοπέλα δεμένη και φιμωμένη.

Για οργανωμένο έγκλημα κάνουν λόγο οι αστυνομικές Αρχές ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 52χρονος διώκεται για τα αδικήματα:

Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
Βιασμός κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα)
Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)
Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 22χρονη

Το πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα περιστατικό εξελίχθηκε σε ένα διαμέρισμα στη Δάφνη, εκεί όπου η φοιτήτρια είχε πάει προκειμένου να βοηθήσει τον 52χρονο με ειδικές ανάγκες με το καθάρισμα του σπιτιού του.

Η κοπέλα ωστόσο αποφάσισε να μην ξαναπάει στο σπίτι του 52χρονου, γεγονός για το οποίο τον ενημέρωσε. Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο εφιάλτης για την άτυχη νεαρά. Ο δράστης νάρκωσε την 22χρονη με αιθέρα, την έσυρε στο δωμάτιο, την έδεσε χειροπόδαρα και την βίασε.

Μεγαλύτερη φρίκη ωστόσο προκαλεί ότι ο 53χρονος την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο που είχε μετατρέψει σε χώρο…παραγωγής πορνό, πλάνα του οποίου κατέγραψε η κάμερα του Newpost και στον οποίο είχε τοποθετήσει κάμερες παντού για να καταγράφει τον βιασμό της. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η διαστροφή του δράστη ήταν τέτοια που έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει κάμερα ακόμη και στο κεφάλι της 22χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα