20 Απριλίου 2024 / 9:30 πμ
20 Απριλίου 2024 / 9:30 πμ

Ενας μνηστήρας λιγότερος(;) για τον Τεόντοσιτς

από fimotro

Ο προορισμός που φαινόταν πιο πιθανός από κάθε άλλον στις ΗΠΑ, μάλλον δεν υπάρχει πλέον ως επιλογή για τον Milos Teodosic.

Στη διάρκεια της σεζόν 2016-17, οι Brooklyn Nets έδειχναν ο πιθανότερος προορισμός του Milos Teodosic σε περίπτωση που ο Σέρβος point guard αποχαιρετούσε την CSKA Moscow για χάρη του ΝΒΑ. Οι παράγοντες των Nets (ο GM Sean Marks, o head coach Kenny Atkinson κι ο assistant GM Trajan Langdon) είχαν ταξιδέψει στη Ρωσία για να τον συναντήσουν, όμως η ανταλλαγή με τους Lakers που τους έδωσε τον D’Angelo Russell έβγαλε τον Milos από το κάδρο. Και τον έβαλε στο στόχαστρο των Bulls. Όχι για πολύ βέβαια, καθώς χθες βράδυ, λίγη ώρα μετά την αποδέσμευση του Rajon Rondo και του Isaiah Canaan, ρεπόρτερ της ομάδας του Chicago διέψευσε τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Οι Bulls δεν ασχολούνται με τον Milos Teodosic. Προχωρούν σε χτίσιμο από το μηδέν και δίνουν έμφαση στους νεαρούς παίκτες” έγραψε στο προφίλ του στο Twitter o K.C. Johnson της Chicago Tribune.

Αν η πληροφόρηση του K.C. Johnson είναι σωστή, ο Teodosic βλέπει και τρίτη καλή προοπτική να χάνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς και οι Utah Jazz του coach Quin Snyder (με τον οποίο συνεργάστηκε στην CSKA Moscow) πήραν με ανταλλαγή από τους Minnesota Timberwolves τον Ricky Rubio και έχουν πίσω του τον νεαρό Dante Exum. Ομάδες που ενδιαφέρονται για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Teodosic υπάρχουν και δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, όμως το ερώτημα είναι πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν οι αποδοχές του Σέρβου που ενδέχεται να κοιτάξει πιο θετικά τους Sacramento Kings των Divac, Stojakovic, Bogdan Bogdanovic και τους Denver Nuggets του GM Karnisovas και του Jokic.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα