29 Μαρτίου 2024 / 5:33 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:33 μμ

Άγριο ξύλο μεταξύ φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τη διάλυση της ομάδας! (βίντεο)

από fimotro

Μια ήττα δεν φέρνει μόνο γκρίνια, αλλά μπορεί να προκαλέσει και επεισόδια. Και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι τέτοια η ψυχολογική κατάσταση των οπαδών του με τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα τους, που δεν θέλουν και πολύ για να ξεφύγουν.

Έτσι, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο και το 0-1 μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οπαδοί των «πρασίνων» ήρθαν μεταξύ τους στα χέρια, γιατί οι μεν φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι δε τους απάντησαν με κάποιες χειρονομίες και η κατάσταση ξέφυγε…

Το ξύλο έπεσε δίπλα στην θύρα των επισήμων, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να μετακινηθούν από το πέταλο και να πλησιάσουν τα επίσημα, με την κατάσταση να ξεφεύγει για μερικά λεπτά και να… μαζεύεται με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Οπαδοί των Πρασίνων πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους, καθώς… διαφώνησαν για τα υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδιονογιάννη, που ακούστηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης από τους οργανωμένους.

Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, προς το τέλος της αναμέτρησης, η οποία βρήκε νικητή τον Πανιώνιο με γκολ του Ντουρμισάι, ακούστηκαν αποδοκιμασίες εις βάρος δύο πρώην ηγετών του Παναθηναϊκού.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Γιάννη Αλαφούζου, υπήρξαν αντιδράσεις από τα επίσημα και στην συνέχεια ακολούθησαν διαφωνίες και… ξύλο μεταξύ των οπαδών για λίγα λεπτά!
Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα