28 Μαρτίου 2024 / 11:57 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:57 μμ

Εμφανίστηκε ο Σαββίδης τώρα που έληξε το αυτόφωρο!

από fimotro

«Εμφανίστηκε» ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, που καταζητούντο από την Δευτέρα μετά και τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και την εισβολή του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, οι «ασπρόμαυροι» πήραν την πρωτοβουλία να επισκεφτούν τον πρόεδρο της ομάδας του Δικεφάλου, με το τετ α τετ των δυο πλευρών να είναι σε εξέλιξη…

Οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το SDNA.gr  θέλησαν να δείξουν με την κίνησή τους, πως βρίσκονται στο πλευρό του προέδρου αυτές τις στιγμές και γι΄αυτό αποφάσισαν να τον επισκεφτούν στο ξενοδοχείο.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και τα όσα έγιναν στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι το βασικό σημείο αναφοράς της συζήτησης, με τον μεγαλομέτοχο να δίνει το στίγμα των σκέψεων του και στους πρωταγωνιστές, θέλοντας να ακούσει παράλληλα και την γνώμη τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης «ανέβασε» ένα σχετικό στιγμιότυπο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί, μια οικογένεια». Τώρα που πέρασε το αυτόφωρο όλα είναι πιο… εύκολα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα