19 Μαρτίου 2024 / 5:02 πμ
19 Μαρτίου 2024 / 5:02 πμ

Εμφανίσεις για… Όσκαρ από τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ και της Αργεντινής

από fimotro

Tον Πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι, με τη σύζυγό του Τζουλιάνα Αγουάντα, υποδέχθηκαν την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, που -όπως πάντα- τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.

Εντυπωσιακή και κομψή στο military look που επέλεξε, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πραγματοποίησε μία εμφάνιση για… κόκκινο χαλί. Το στρατιωτικό της σακάκι απόλυτα ταιριασμένο με τη μίντι φούστα της αλλά και τις ψηλοτάκουνες Manolo Blahnik γόβες της, που αναδείκνυαν τα πόδια της, φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Altuzarra και κόστισε 2.995 δολάρια. Η φούστα κόστισε 1.120 δολάρια ενώ οι γόβες της από δέρμα πύθωνα είχαν γύρω στα 1.000 δολάρια. Όσα για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, η κυρία Τραμπ δεν έκανε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα αφού αρκέστηκε σε ένα ήσυχο μακιγιάζ και άφησε τα μαλλιά της ανάλαφρα κάτω.

Από την άλλη, η Τζουλιάνα Αγουάντα έκανε κι μία εμφάνιση στα κόκκινα. Από πάνω έως κάτω η 43χρονη Πρώτη Κυρία της Αργεντινής επέλεξε το χρώμα της φωτιάς και η επιλογή της αυτή δικαιώθηκε αφού κατάφερε να κερδίσει κι εκείνη απανωτά κλικ από τους φωτογράφους, που είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο εντυπωσιακές Πρώτες Κυρίες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα