20 Απριλίου 2024 / 2:44 πμ
20 Απριλίου 2024 / 2:44 πμ

Εμπλοκή Ρώσων στην απαγωγή Λεμπιδάκη

από fimotro

Δύο Ρώσοι φαίνεται ότι εμπλέκονται στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην κατάθεσή του, 45χρονος αγρότης από τον Πρινέ Ρεθύμνου, που εκτελούσε χρέη φρουρού του Λεμπιδάκη στα κρυσφήγετα που κρατούσαν τον επιχειρηματία.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο «φύλακας» δήλωσε στην κατάθεσή του ότι ένας γνωστός του άνδρας Ρωσικής καταγωγής τον οποίο τον γνώρισε με το όνομα Γιάννης και είχε δουλέψει στο παρελθόν ως εργάτης στα κτήματά του, τον προσέγγισε λέγοντάς του ότι μπορεί να κάνει μια δουλειά για κάποιον άλλον φίλο του Ρώσο και να «βγάλει χρήματα».
Οπως ομολογεί στην κατάθεσή του ο «φύλακας» βρήκε δελεαστική την πρόταση και την αποδέχθηκε.

«Κάποιο βράδυ ήρθε από το σπίτι μου αυτός ο Γιάννης από κοινού με το άλλο άτομο πιθανό από τη Ρωσία και μου πρόσφερε 100.000 ευρώ, για να προσέχω τον Λεμπιδάκη», συνεχίζει στην κατάθεσή του ο 45χρονος αγρότης, περιγράφοντας μάλιστα πώς ήταν τα κρησφύγετα, αλλά και τις στιγμές που πέρασε με τον «φυλακισμένο» Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Στο δωμάτιο που φυλάγανε τον κύριο Μιχάλη υπήρχε όπλο -τύπου καλάσνικοφ όχι δικό μου, αλλά μου το είχαν δείξει για να ξέρω που είναι και μήπως κάπου μου χρειαστεί. Ο κύριος Μιχάλης ήταν δεμένος με κάποια αλυσίδα, εγώ τον έβρισκα πάντα έτσι. Εκείνος πήγαινε σε μια χημική τουαλέτα που ήταν στο δωμάτιό του» καταθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα