20 Απριλίου 2024 / 1:44 μμ
20 Απριλίου 2024 / 1:44 μμ

Ελπίδες ζωής από τον Μαρινάκη για το Mega!…

από fimotro

«Υπάρχει ακόμη χρόνος» ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στους εργαζομένους του Mega, στη συνάντηση που είχαν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού ο οποίος ανέφερε ότι το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπάρχει χρόνος.

Ο κ. Μαρινάκης διέψευσε τις φήμες ότι έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την εξαγορά του ΣΚΑΪ, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι τον ενδιαφέρει το μέλλον του καναλιού και είναι έτοιμος να βρει μία λύση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Επίσης είπε στους συμμετέχοντες στη συνάντηση ότι θεωρεί πως και αυτός ο διαγωνισμός θα οδηγηθεί στο ΣτΕ. Στις πιέσεις των εργαζομένων για μία σαφή απάντηση, δεν δεσμεύθηκε ότι θα διεκδικήσει μέσω του Mega την έβδομη αδιάθετη άδεια.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Αlter Ego στη Λεωφόρο Συγγρού όπου στεγάζονται οι εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ. Υπενθυμίζεται πως σήμερα ξεκίνησε στα γραφεία του ΕΣΡ η διαδικασία αποσφράγισης των έξι φακέλων των εταιρειών που κατέθεσαν προσφορά για τηλεοπτική άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα