28 Μαρτίου 2024 / 1:16 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:16 μμ

Εληξε χωρίς θύματα η ομηρία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ολλανδίας

από fimotro

Το περιστατικό με τη σύλληψη ομήρων σε ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό τελείωσε ειρηνικά, μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο ειδήσεων ANP. Ένας άνδρας συνελήφθη, ενώ η γυναίκα που κρατούνταν όμηρος απελευθερώθηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Νωρίτερα, τα NOS και ANP είχαν μεταδώσει, επικαλούμενα την αστυνομία, πως ένας άνδρας πήρε μια γυναίκα ως όμηρο, στο κτίριο που χρησιμοποιεί ο ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός 3FM στην πόλη Χίλβερσουμ.

Το πρόγραμμα του σταθμού συνεχιζόταν χωρίς να γίνει αναφορά στην κατάσταση στο εσωτερικό. Το ANP Nieuws μετέδωσε πως ο άνδρας απείλησε τη γυναίκα, εργαζόμενη στον σταθμό, με ένα μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο και την ανάγκασε να τον οδηγήσει στο εσωτερικό του κτιρίου. Το πρακτορείο επικαλέστηκε την αστυνομία.

Χθες αποχώρησε ένας από τους πιο δημοφιλείς dj του σταθμού. Ο Γκίελ Μπίλεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σταθμό ύστερα από 19 χρόνια, πιθανόν για να εργαστεί σε άλλο ραδιοφωνικό μέσο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα