19 Απριλίου 2024 / 8:50 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:50 πμ

Ελεύθερος ο σύντροφος της εγκύου που την σκότωσε με αυτοκίνητο στην Εύβοια

από fimotro

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης εγκύου Μαρία Παπαϊωάννου, η οποία βρήκε χθες τραγικό θάνατο στην πυλωτή του σπιτιού της, στην Έξω Παναγίτσα, στην Εύβοια και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν ήξερε να οδηγεί, ενώ δεν διέθετε και δίπλωμα οδήγησης.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που βλέπετε μέσα στη πυλωτή καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και έγινε το κακό. Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Ο 31χρονος επιχείρησε να μετακινήσει το αυτοκίνητό της και από λάθος δεν έβαλε όπισθεν, με συνέπεια να παρασύρει τη γυναίκα που καθόταν σε καρέκλα μπροστά από το όχημα, σύμφωνα με το eviatop.gr.

Αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός στην άτυχη γυναίκα, όμως όπως αποδείχτηκε είχε χτυπήσει εσωτερικά. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας και το μωρό που κυοφορούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα