25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τον χαμό του 3χρονου αγοριού στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

από fimotro

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού“​, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του τρίχρονου αγοριού που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, αφέθηκαν ελεύθεροι, έως ότου διενεργηθεί περαιτέρω προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο.  Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου”

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του »Χαμόγελου του Παιδιού» στο Facebook για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε μέσα στην οικογένεια του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα