28 Μαρτίου 2024 / 2:59 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:59 μμ

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στους πλειστηριασμούς

από fimotro

«Kατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απελευθέρωσης κρατούμενου, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, εξύβριση και απειλή, αντιμετωπίζουν οι 3 συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο στην Θεμιστοκλέους».

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα για τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στη συγκέντρωση εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την οποία πραγματοποίησαν μέλη του ΕΠΑΜ και της ΛΑΕ, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στα Εξάρχεια.

Εξερχόμενοι του κτιρίου στα δικαστήρια Ευελπίδων, οι τρεις συλληφθέντες άκουσαν ξανά τις επευφημίες του συγκεντρωμένου αλληλέγγυου πλήθους, που υπολογίζεται γύρα στα 200 άτομα, με τη φράση «Λευτεριά στους συλληφθέντες».

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, εκεί όπου αναμένεται να γίνει γνωστό τι κινήσεις θα γίνουν από εδώ και έπειτα. Η συνήγορός τους, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε ξανά λόγο για μια άκυρη διαδικασία και ότι πρέπει να μείνουν ελεύθεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα