25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Εκτός Survivor 2 η Αγγελική Κοκαλίτσα (βίντεο)

από fimotro

Εκτός Survivor2 βρίσκεται πλέον η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η kick boxer των Μαχητών πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και επιστρέφει στην Ελλάδα όντας η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τη συγκεκριμένη ομάδα.

«Ήμουν προετοιμασμένη και για το θετικό και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα στο Survivor 2 και έστω που έφτασαν μέχρι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Ήθελα να συνεχίσω, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία, να βάλουν τα δυνατά τους και να συνεχίσουν έτσι, δυνατοί και με το στόχο τους», είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα η kick boxer και νηπιαγωγός των Μαχητών.

Τυχεροί -για την ώρα, τουλάχιστον- ήταν οι Νίκος Θωμάς και Ροδάνθη Καπαρού, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη στήριξη από τους τηλεθεατές και συνεχίζουν στο Survivor για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα