24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Ένας Γεωργιανός νεκρός και δυο συλληφθέντες στην επιχείρηση του Παλαιού Φαλήρου (2 αποκλειστικά βίντεο)

από fimotro

unnamed-2unnamed-3Ληστεία θρίλερ και άγρια καταδίωξη, που κατέληξε στη σύλληψη δύο δραστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, σημειώθηκε στις 10:10, στη συμβολή των οδών Μουσών και Άρεως στο Παλαιό Φάληρο.
Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Προφανώς, όμως, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.
Δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, αλλά εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Πρόκειται για Γεωργιανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, όπου κρατούνται.
Όπως κατήγγειλαν οι παθόντες, στη ληστεία συμμετείχαν άλλα δύο άτομα, τα οποία κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
Στο σημείο έσπευσε προ ολίγου και ασθενοφόρο.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φαίνεται πως ένας από τους υπόπτους έπεσε από διαμέρισμα πολυκατοικίας του 7ου ορόφου και σκοτώθηκε! Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο…

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα