24 Απριλίου 2024 / 2:31 μμ
24 Απριλίου 2024 / 2:31 μμ

Εκκληση για τον εντοπισμό 15χρονης που αγνοείται από τις 14 Δεκεμβρίου

από fimotro

2Έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει δει την 15χρονη Ντανιέλα απευθύνει το Χαμόγελο του Παιδιού. Το 15χρονο κορίτσι έχει εξαφανιστεί από τις 14 Δεκεμβρίου!
Η Ντανιέλα Π. εξαφανίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου από την περιοχή της πλατείας Βικτωρίας στην Αθήνα. Εκεί δηλώθηκε και η εξαφάνισή της από την οικογένειά της. Το ανήλικο κορίτσι έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, παντελόνι τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του κοριτσιού στις 20 Δεκεμβρίου και αφού ξεπεράστηκαν κάποια νομικά κωλύματα, έδωσε σήμερα Τετάρτη (28.12.2016), δυο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της, στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία της.

Εκκληση για τον εντοπισμό 15χρονης που αγνοείται από τις 14 Δεκεμβρίου
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά είτε με Το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το εικοσιτετράωρο, είτε στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
e mail: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα