25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Εκατοντάδες παλιοί φίλοι υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα (βίντεο)

από fimotro

Για ακόμα μια φορά η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου δεν ήταν μια τυπική παρουσία αφού ο Π.τ.Δ. είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός για την Καλαμάτα.
Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να μιλήσουν μαζί τους και ο ίδιος δεν το αρνήθηκε ενώ κατά τη διάρκεια της περιφοράς πολλές ήταν οι στιγμές που σταματούσε και μιλούσε με κόσμο, κόσμο που γνώριζε από παλιά.
Αμέσως μετά το τέλος της λιτάνευσης της ιεράς εικόνας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Αντί για άλλη δήλωση θέλω σήμερα εδώ, στην Καλαμάτα, την πόλη της Παναγίας, και μέσα σ’ αυτούς τους ταραγμένους καιρούς για τον λαό μας, την ευρωπαϊκή μας οικογένεια και ολόκληρη την ανθρωπότητα, να επαναλάβω τους στίχους του Μεγαλυναρίου της Υπαπαντής του Κυρίου, «Θεοτόκε η ελπίς, πάντων των Χριστιανών, Σκέπε, φρούρει, φύλαττε τους ελπίζοντας εις Σε. Χρόνια πολλά, η Παναγιά κοντά μας».
Όλα κύλησαν ομαλά ενώ και πριν αναχωρήσει από το Ναό συνομίλησε με κόσμο που περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα