29 Μαρτίου 2024 / 7:36 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:36 πμ

Εισπρακτική εταιρία οδηγεί σε ναυάγιο τον εξωδικαστικό μηχανισμό!

από fimotro

Μια πολύ γνωστή εισπρακτική εταιρία (που βρίσκεται σε μόνιμη διοικητική κρίση και προκαλεί διαρκώς αρνητική δημοσιότητα) σκοτώνει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και καθυστερεί την τακτοποίηση των κόκκινων δανείων. Ενώ ο εξωδικαστικός μηχανισμός θα έπρεπε να είχε δώσει λύσεις σε χιλιάδες κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, τα αποτελέσματα παραμένουν ασήμαντα μέχρι και σήμερα, επειδή υπονομεύεται συστηματικά η εφαρμογή του και διαμορφώνονται πρωτόκολλα ακύρωσής του στην πράξη.

Είναι πραγματικά εξωφρενική η προσπάθεια της εισπρακτικής εταιρείας να πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε εξωτερικούς συνεργάτες της για να οργανώσουν νομικο-οικονομικά πρωτόκολλα παρεμπόδισης της εφαρμογής του εξωδικαστικού συμβιβασμού, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα για να κλείσει η αξιολόγηση και να αποδεσμευθεί η δόση.

Η ίδια η πληρωμή τέτοιων αμοιβών σε εξωτερικούς συνεργάτες αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων. Αν σκεφτεί κανείς και το έργο που ανατέθηκε, δηλαδή την ακύρωση του εξωδικαστικού στην πράξη, τότε η σκανδαλώδης παρανομία γίνεται αξιόποινη πράξη. Τα πρωτόκολλα παρεμπόδισης του εξωδικαστικού είναι καρτέλ κατά της εφαμοργής νόμων της Ελληνικής πολιτείας! Αποτελούν επίσης καρτέλ κατά των σημαντικότερων κυβερνητικών μέτρων για την ρύθμιση των κόκκινων δανείων!

Οι αρμόδιες αρχές και κυρίως οι Ε. Τσακαλώτος και Γ. Στουρνάρας αρκεί να αναζητήσουν τις υπέρογκες αμοιβές που πληρώθηκαν σε έναν μόνο εξωτερικό συνεργάτη και ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Ετσι θα εντοπίσουν ευκολότατα την σπάνια, αν και όχι πρωτοφανή παράβαση. Πρέπει να παρέμβουν άμεσα πριν γίνει ζημιά στην Ελληνική οικονομία ενόψει της τρίτης αξιολόγησης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα