29 Μαρτίου 2024 / 12:15 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:15 μμ

Ειδικό δικαστήριο για τον Πάνο Καμμένο ζητά ο Αδωνις Γεωργιάδης

από fimotro

Η υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία μπορεί να φέρει ενώπιον ειδικού δικαστηρίου τον Πάνο Καμμένο, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον Σκαι.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφορικά με το ζήτημα του κοινωνικού μερίσματος που προανήγγειλε εχθές ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε: «οι κρατήσεις ήταν στα επίπεδα του 1 και 2%. Με την κυβέρνηση Τσίπρα καταργήθηκε το 5 ευρώ στα νοσοκομεία και κέντρα υγεία από τα οποία είχαμε εισπράξεις 19 εκατ. ευρώ το έτος. Αντί για αυτό αύξησαν τις κρατήσεις σε 2 και 6%. Το δικαστήριο έβγαλε μία απόφαση που αναφέρει πως έκαναν λάθος καθώς οι κρατήσεις έγιναν σε συντάξεις προ περικοπών. Εχθές λοιπόν ο κ. Τσίπρας κατ’ εφαρμογή της δικαστικής απόφασης δίνει πίσω τα συγκεκριμένα χρήματα ως όφειλε. Η υπερφορολόγηση έχει φέρει χρήματα στην κυβέρνηση και όχι η υπεραπόδοση που ισχυρίζεται η κυβέρνηση».

Σε σχετική ερώτηση για το εάν έρχονται εκλογές ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «πιστεύω ακράδαντα πως το 2018 θα είναι μία εκλογική χρονιά. Το μόνο ερώτημα είναι εάν θα είναι την άνοιξη ή το φθινόπωρο οι εκλογές».

Αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης των όπλων στη Σαουδική Αραβία ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: «εχθές στη Βουλή ο κύριος Λοβέρδος προσκόμισε ένα έγγραφο το οποίο προσωπικά πιστεύω πως αφήνει καμία αμφιβολία για το τι έχει συμβεί. Οι αξιωματικοί που διέταξε ο ΥΕΘΑ και να υπογράψουν τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο τι έκαναν; Μία έγγραφη αναφορά αναλυτική για το τι έχει συμβεί ώστε να είναι καλυμμένος στο μέλλον τέσσερις αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον Υπουργό για τον συγκριμένο εκπρόσωπο. Το Μαξίμου δεν μιλάει γιατί εάν μιλήσει θα πέσει η κυβέρνηση. Εγώ δεν είμαι βέβαιος πως ο Πρωθυπουργός δεν είχε γνώση του θέματος. Ο ελληνικός λαός έχει χάσει 66 εκατ. Ευρώ επειδή ο κ. Καμμένος επέμενε να δώσει τη δουλειά στον κ. Παπαδόπουλο και έτσι η δουλειά απλά χάλασε. Ο κ. Καμμένος με τις πράξεις και τις αποφάσεις του έχει βλάψει το ελληνικό δημόσιο και είναι κάτι το οποίο ‘ναι’ πρέπει να πάει σε ειδικό δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα