20 Απριλίου 2024 / 7:44 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:44 πμ

Εθνικάρα – Ισοπαλία μέσα στη Βοσνία και πάει Μουντιάλ!

από fimotro

Η Ελλαδάρα δεν έπαιξε μπαλάρα, είχε όμως ψυχή, έχασε στο τέλος ευκαιρίες και έπαιξε στα ίσα τους εριστικούς Βόσνιους μέσα στην κολασμένη έδρα τους και πήρε παλικαρίσια το “χρυσό” βαθμό (0-0) που “δείχνει” Μουντιάλ. Ο Μάνταλος στο 82′ έχασε μοναδική ευκαιρία να… ξεράνει τους γηπεδούχους. Ψυχάρες όλοι τους, συγκλόνισε ο Ζέκα.

Η Ελλάδα έπαιξε το γνωστό πλέον σε όλους παιχνίδι της. Καλή άμυνα, κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή και σέντρες μήπως και βρεθεί η… τρύπα στην άλλη περιοχή. Αλήθεια είναι πάντως πως οι διεθνείς μας δεν μπήκαν καλά με αποτέλεσμα Βίτσκα και Κόντρο να χάσουν δυο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα είκοσι λεπτά. Οι διεθνείς μας απάντησαν στο 27ο λεπτό με ένα σουτ του Ζέκα, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Πιάνιτς πήγε με τις… γνωστές εκτελέσεις φάουλ του να απειλήσει τον Καρνέζη που δεν ανησύχησε.

ΗΡΩΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Το δεύτερο μέρος από άποψη θεάματος ήταν ακόμα χειρότερο. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στο 75ο λεπτό. Ο Καρνέζης με δυο αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης κράτησε το μηδέν για την εθνική, σε αντίστοιχα σουτ του Τζέκο, ενώ το ίδιο συνέβη σε κεφαλιά του Μπίτσακσιτς.

Η Εθνική μας πάντως θα μπορούσε να φύγει με το διπλό αν ο Μάνταλος ήταν πιο ψύχραιμος. Μετά από καταπληκτική αντεπίθεση, ο Τάσος Δώνης (που έκανε το ντεμπούτο του) έστρωσε στον άσο της ΑΕΚ, όμως αυτός σούταρε αρκετά άστοχα.

Τι κρατάμε από το παιχνίδι; Τον MVP του αγώνα Κάρλος Ζέκα, ο οποίος κατάπιε τον Πιάνιτς και έκανε κλεψίματα που οδήγησαν σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις, όπως και τον Καρνέζη που έδειξε την κλάση του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΟΣΝΙΑ (Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Μπίτσακσιτς, Σούνιτς (Ντούμιτς 68′), Ζουκάνοβιτς, Βίτσκα, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Λούλιτς (Κόντρο 21′) – (Μπέσιτς 77′), Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Ζέκα, Φορτούνης, Μάνταλος (Κουρμπέλης 91′), Μπακασέτας (Δώνης 50′), Μήτρογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα