29 Μαρτίου 2024 / 3:40 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:40 πμ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το κτίριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου

από fimotro

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα, ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος να στεγαστεί σε δικό του κτίριο, έγινε με την υπογραφή από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, της απόφασης για τη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, των εργασιών αποκατάστασης του διατηρητέου κτιρίου, στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Ο φορέας μας αποκτά το δικό του σπίτι, καθώς μπαίνουν τα θεμέλια για να γίνει πράξη ένα όραμα δεκαετιών.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στο συγκεκριμένο κτίριο θα σημάνει μια νέα εποχή για το ΟΕΕ, καθώς, πέραν της στέγασης των κεντρικών υπηρεσιών του, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα πλέγμα ολοκληρωμένων παροχών προς τα μέλη μας, ώστε να διευκολύνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην καθημερινότητά τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, που ενέκρινε το κονδύλι, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, που υπέγραψε την απόφαση για την 50ετή παραχώρηση του κληροδοτήματος και την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, για την πολύτιμη βοήθειά της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα