28 Μαρτίου 2024 / 7:47 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:47 μμ

Εγκαύματα στα πόδια από ζεστό νερό έπαθε ο Κατρούγκαλος! (φωτό)

από fimotro

Εγκαύματα και στα δύο του πόδια υπέστη εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ο Γιώργος Κατρούγκαλος! Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στην Αρχαία Μεσσήνη, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό σε συναυλία της βιεννέζικης ορχήστρας εγχόρδων.

Όταν έφτασε το κυβερνητικό στέλεχος στον χώρο, ντύθηκε μεν από πάνω με ένα λινό κοστούμι, από κάτω, όμως, φορούσε σαγιονάρες. Όπως εξήγησε ο ίδιος, είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς αντί να ανοίξει το κρύο νερό άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το κάψιμο που, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες.

Παρόλα αυτά, όμως, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αυτές τις μέρες, παραμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία, όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστική στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα