20 Απριλίου 2024 / 6:52 μμ
20 Απριλίου 2024 / 6:52 μμ

Είσαι γεννημένος Δημοσιογράφος; Έλα στην ομάδα του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

από fimotro

Το «τιμόνι» του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ έχει παραδώσει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Κώστα Χαρδαβέλλα, έναν από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της Ελλάδας που «κουβαλάει» έναν «θησαυρό» δημοσιογραφικών εμπειριών 40 ετών!

Η Δημοσιογραφία αλλάζει και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανοίγει την πόρτα στο δημοσιογράφο του μέλλοντος και προετοιμάζει τους πρωταγωνιστές των ΜΜΕ, σε Τηλεόραση, Διαδίκτυο, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα και Περιοδικό Τύπο, εμπλουτίζοντας τα προγράμματα σπουδών, αναβαθμίζοντας το επίπεδο εκπαίδευσης και αναθέτοντας τη διδασκαλία των σπουδαστών σε έμπειρους δημοσιογράφους με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία, τόσο στην έντυπη όσο και στην τηλεοπτική και ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανεβάζει ψηλά τον πήχη στις σπουδές Δημοσιογραφίας, αναπτύσσοντας ένα περιβάλλον εκπαίδευσης αντάξιο των προσδοκιών όλων των νέων που ονειρεύονται να γίνουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, γιατί θα βρεθούν δίπλα σε κορυφαίους!

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσων νέων επιλέξουν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για σπουδές Δημοσιογραφίας, είναι η πρακτική τους άσκηση – με τις καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης– στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα MME της χώρας μας (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά, sites).

Οι αυριανοί πρωταγωνιστές της Τηλεόρασης, του Διαδικτύου, του Ραδιοφώνου, της Εφημερίδας και των Περιοδικών, σπουδάζουν σήμερα στον Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

 

Επίλεξε την ειδικότητα των media που σου ταιριάζει:

 

Ξεκίνα τώρα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία από το… ΑΛΦΑ:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα