18 Απριλίου 2024 / 3:52 μμ
18 Απριλίου 2024 / 3:52 μμ

Δ. Παπανώτας: Δυο παίκτες από τους “Μαχητές”, η Σάρα και ο Σπαλιάρας θα αποχωρήσουν απόψε…

από fimotro

Απίστευτη τροπή φαίνεται πως θα πάρει το Survivor καθώς οι διαρροές για το αποψινό επεισόδιο αναφέρουν πως θα γίνει διπλή αποχώρηση!

«Και τώρα έρχεται η ανατροπή, γιατί έχετε καταλάβει εδώ και τέσσερις μήνες ότι το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής», ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου και, σύμφωνα με τα spoilers, η ανατροπή έγκειται στο ότι θα αποχωρήσουν δύο παίκτες και όχι ένας.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή “Happy Day” ο Δημήτρης Παπανώτας, οι Μαχητές θα χάσουν στο αγώνισμα της ασυλίας και θα βγουν «στον τάκο» τρεις παίκτες τους, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Σάρα Εσκενάζη και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με βάση το αποτέλεσμα της 24ωρης ψηφοφορίας, θα αποχωρήσουν η Σάρα και ο Γιάννης!

Αυτό συμφωνεί και με τα όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο “La Biri Biri”, λέγοντας πως ήδη δύο παίκτες του Survivor βρίσκονται στο ξενοδοχείο και όχι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Ωστόσο, η δημοσιογράφος ήταν επιφυλακτική ως προς τα ονόματα.

Η ασυλία που θα προβληθεί απόψε το βράδυ θα έχει διπλό ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα