24 Απριλίου 2024 / 12:45 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:45 πμ

Δ. Κωνστάντος: Ανταλλαγή αυτοδιοικητικών απόψεων με τον Χρήστο Τεντόμα

από fimotro

“Συναντήθηκα σήμερα με τον επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών “Η Αθήνα είμαστε εμείς” και από τους πλέον έμπειρους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστο Τεντόμα στα γραφεία της πρωτοβουλίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησής μας αυτοδιοικητικά ζητήματα και η ανταλλαγή απόψεων για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τους Δήμους τόσο στην κατεύθυνση αναβάθμισης και διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες όσο και για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης σχετικά με τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα και την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Τεντόμας μου ανέλυσε τα κίνητρα δημιουργίας και τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την πρωτοβουλία πολιτών “Η Αθήνα είμαστε εμείς” καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη υλοποιήσει όπως πριν λίγες ημέρες τη συνδιοργάνωση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών με θέμα την προσβασιμότητα στις πόλεις για όλους τους πολίτες. Εκδήλωση που είχα παρακολουθήσει και ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και επιτυχής με τις προτάσεις που κατατέθηκαν και τη βιωματική αντίληψη του καθημερινού “γολγοθά” που ζουν πολλοί κάτοικοι επιχειρώντας απλά να μετακινηθούν στην πόλη τους.

Μαζί με τις ευχαριστίες μου για την άψογη φιλοξενία προσκάλεσα τον κ. Τεντόμα να επισκεφθεί σύντομα και το Δήμο μας, πρόσκληση που αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά”.

Δημήτρης Κωνστάντος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής Λυκόβρυση Πεύκη .-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα