29 Μαρτίου 2024 / 5:02 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:02 μμ

Δύτες για να ψάξουν το κινητό στην Τριχωνίδα θέλει να βάλει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

από fimotro

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μπροστά στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεσή της δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες θα βάλει ακόμα και δύτες να ψάξουν τη λίμνη Τριχωνίδα για το κινητό της.

Χθες ολοκληρώθηκε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου και η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη των εμπειρογνωμόνων, στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Στην αυτοψία έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Οι έρευνες των ειδικών -που έχει ορίσει η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης- ελπίζουν με τα νέα στοιχεία που συγκέντρωσαν, να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στην 44χρονη μητέρα. Σε αυτή τη νέα αυτοψία που έγινε σήμερα στο Αγρίνιο, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη. Όλες οι έρευνες στο ΙΧ της Ειρήνης Λαγούδη, έγιναν παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου…

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα