19 Απριλίου 2024 / 5:30 μμ
19 Απριλίου 2024 / 5:30 μμ

Δύσκολες ώρες για τον Σφαιρόπουλο: Πέθανε ο πατέρας του

από fimotro

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο Σάββας Σφαιρόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πατέρας του προπονητή της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων», Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλου για το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, Σάββα Σφαιρόπουλου», αναφέρει η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Συλλυπητήρια από Παναθηναϊκό και Πασκουάλ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της απώλειας του πατέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Σάββα, ο οποίος άφησε σήμερα (13/3) την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 83ών ετών.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την απώλεια του πατέρα του, Σάββα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83ών ετών», ανέφερε η ανακοίνωση των «πράσινων».

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος “έχασε” τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πως είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του», δήλωσε με τη σειρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκου Τσάβι Πασκουάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα