20 Απριλίου 2024 / 7:05 μμ
20 Απριλίου 2024 / 7:05 μμ

Δύο νεκροί και μία βαριά τραυματίας σε τροχαίο με νταλίκα στον Κηφισό

από fimotro

Τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν μια νταλίκα και δύο ΙΧ με το μεγάλο όχημα να παρασύρει τα δύο μικρότερα στο ύψος των IKEA. Νεκρός είναι κατά πληροφορίες ο οδηγός του ενός εκ των ΙΧ ενώ η πυροσβεστική απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις τους, δυο άτομα από το δεύτερο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ νεκρός είναι και ένα δεύτερο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση οι δύο νεκροί είναι ενδεχομένως οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν με τη νταλίκα, ενώ μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα και με την ΕΡΤ η νταλίκα κινούνταν στην άνοδο του Κηφισού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φαίνεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τα δύο ΙΧ. Το τροχαίο συνέβη κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα