28 Μαρτίου 2024 / 2:01 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:01 μμ

Δύο ανήλικοι μέσα στην σπείρα ληστών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

από fimotro

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διέπραξε περισσότερες από 50 κλοπές από καταστήματα στα Μεσόγεια, εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην Παλλήνη και τα Σπάτα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση επτά άτομα, ηλικίας από 20 έως 46 ετών, καθώς και δύο ανήλικοι, μέλη της σπείρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει, από τον περασμένο Οκτώβριο, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν συστηματικά κλοπές από καταστήματα στα Μεσόγεια.

Τα μέλη της σπείρας, αφού έκλεβαν οχήματα, φέρονται ότι πήγαιναν σε περιοχές των Μεσογείων, με σκοπό να εντοπίσουν καταστήματα με γυάλινη πρόσοψη.

Στη συνέχεια, οδηγούσαν τα οχήματα πάνω στην τζαμαρία των καταστημάτων και μετά αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους ταμειακές μηχανές και εμπορεύματα.

Από τις αστυνομικές έρευνες σε σπίτια και διάφορους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά οχήματα και εμπορεύματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 52 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές των Μεσογείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα