26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Δραγασάκης: Ο Παπαδημητρίου δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για χρήματα ούτε για δόξα

από fimotro

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι μια προσωπικότητα που τίμησε τη χώρα στο εξωτερικό και θέλησε να βοηθήσει τη χώρα, ανέφερε ο νέος υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο υπουργό.

Την άποψη ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για χρήματα ούτε για δόξα εξέφρασε ο νέος υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης στη σκιά του σκανδάλου με το επίδομα ενοικίου ύψους 23.000 ευρώ που πήρε η σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου.

Στην ομιλία του ο κ. Δραγασάκης αποκάλυψε, επίσης, ότι «ίσως φέρω ένα μέρος της ευθύνης που είχε συμβολή σε αυτό το υπουργείο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου».

Ο νέος υπουργός Οικονομίας αναρωτήθηκε αν είχε μεγαλύτερη ευθύνη όταν ήταν βουλευτής του Συνασπισμού του 6% ή τώρα ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η χώρα δεν βγαίνει μόνο από τα μνημόνια αλλά με την κρίση, τονίζοντας ότι «η περίοδος που περνάμε είναι κρίσιμη. Αυτά που θα κάνουμε τους επόμενους 6 μήνες θα επηρεάσουν την πορεία των πραγμάτων τα επόμενα δέκα χρόνια».

Έθεσε ως κατευθυντήρια γραμμή «να δουλέψουμε συλλογικά» λέγοντας ότι «έχω μάθει να δουλεύω ως μέρος μιας ομάδας ακόμα και όταν δεν υπάρχει ομάδα».

«Πρέπει να υπάρξει επιτάχυνση και όχι μόνο ανάπτυξη γιατί έχουμε χάσει πολύ πλούτο» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα που του επέτρεψε να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, ευχήθηκε την καλύτερη δυνατή συνέχεια στον Γιάννη Δραγασάκη και τόνισε ότι «αξίζει να έχει ρόλο στα δημόσια πράγματα ο Αλέξης Χαρίτσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα