20 Απριλίου 2024 / 7:31 μμ
20 Απριλίου 2024 / 7:31 μμ

Δολοφονημένη βρέθηκε η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Μεσολόγγι

από fimotro

Τραγικό είναι το φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης γυναίκας από την Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου. Η γυναίκα, χήρα μητέρα τριών παιδιών, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, βρέθηκε πριν λίγα λεπτά νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού (περιοχή Πετροχωρίου Θέρμου) στην Τριχωνίδα.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από πυροσβέστες του Kλιμακίου Θέρμου νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος, φέροντας μάλιστα εγκαύματα καθώς στο αμάξι είχε προκληθεί φωτιά. Προκύπτουν μάλιστα ενδείξεις που παραπέμπουν σε έγκλημα ενώ λέγεται πως προσήχθη ύποπτο άτομο.

Στο σημείο φυσικά βρίσκεται αστυνομική δύναμη που ενεργεί την έρευνα, ώστε να διαλευκανθεί η τραγική αυτή υπόθεση, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής.
Για τον εντοπισμό της γυναίκας είχε σημάνει συναγερμός με την αστυνομία, την 6η ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική και εθελοντές να χτενίζουν αρχικά την περιοχή των Οινιάδων, ενώ από σήμερα οι έρευνες είχαν στραφεί και προς την περιοχή του Αγρινίου, όπου είχε εντοπιστεί το τελευταίο σήμα του κινητού τηλεφώνου της γυναίκας.

πηγή: agrinionews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα