19 Απριλίου 2024 / 12:05 πμ
19 Απριλίου 2024 / 12:05 πμ

Δολοφονία Στεφανάκου: Η φονική λεπτομέρεια, τα βίντεο, η μαρτυρία και οι φόβοι για αντίποινα (βίντεο)

από fimotro

Στα ίχνη των εκτελεστών του Βασίλη Στεφανάκου προσπαθούν να φτάσουν οι αστυνομικοί, την ώρα που φοβούνται ανακατατάξεις στον κόσμο της νύχτας αλλά και αντίποινα από φίλους και συνεργάτες του βαρυποινίτη.

Μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνιζαν ότι δεν θα μείνει αναπάντητη η άγρια δολοφονία.

Το πρωί του Σαββάτου στο Χαϊδάρι εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Βασίλη Στεφανάκο, για να ακολουθήσει η ταφή του, σε κτήμα που διατηρούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Μάνη.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των εκτελεστών του Βασίλη Στεφανάκου και εξετάζουν καρέ καρέ τις εικόνες για να μπορέσουν να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην έρευνα για την εξιχνίαση της στυγνής δολοφονίας.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε λευκή μηχανή φορούσαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σκουρόχρωμα ρούχα μπουφάν και λευκά κράνη. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς πως ο αδίστακτος εκτελεστής με το καλάσνικοφ, ήταν ψηλός και γεροδεμένος. Οι δολοφόνοι εκτιμάται πως είναι Έλληνες. «Φεύγουμε- φεύγουμε» φώναξε, σύμφωνα με μάρτυρες ο εκτελεστής στον συνεργό του αμέσως μετά το φονικό, ανέβηκαν στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.

Με 26 βολίδες οι εκτελεστές γάζωσαν το βράδυ της Τετάρτης στο Χαϊδάρι τον Βασίλη Στεφανάκο που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, 23 ήταν τα διαμπερή τραύματα και 3 τυφλά που έφεραν αμέσως το θάνατο του.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

O Πούλος Μαυροειδής, στενός φίλος και συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Στεφανάκου μίλησε στον ΑΝΤ1, για τα μέτρα ασφαλείας που έπαιρνε ο βαρυποινίτης. Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κυκλοφορούσε πάντα με συνοδεία. «Γνώριζε ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, που είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν το θύμα, ο Βασίλης Στεφανάκος αναλάμβανε πάντοτε τις ευθύνες που του αναλογούσαν και είχε μετανιώσει που δεν μπόρεσε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα άτομα που αγαπούσε.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξακολουθούν να παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Βασίλη Στεφανάκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, oι αρχές, θεωρούν βέβαιο ότι οι εκτελεστές τον παρακολουθούσαν για μεγάλο διάστημα και έδρασαν όταν τον είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητό του χωρίς συνοδεία. Γνώριζαν ότι η πόρτα του οδηγού χρειάζεται 30 δευτερόπλεπτα για να ασφαλίσει ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι ο Στεφανάκος δεν είναι δίπλα του τον φρουρό του γιατί είχε κατέβει από το γραφείο για να πάρει έναν φάκελο από το αυτοκίνητο και όχι για να φύγει.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα