29 Μαρτίου 2024 / 8:58 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:58 πμ

Δολοφονία Ζέμπερη: Δικό της τεχνικό σύμβουλο για τα ευρήματα DNA θα βάλει η οικογένεια (βίντεο)

από fimotro

Η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη θα υποβάλει αίτημα για διορισμό ειδικού γενετιστή που θα ερμηνεύσει τα ευρήματα για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας της.

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας «δεν θέλουμε να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο». «Θα επαναφέρουμε το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σοροπίδη» πρόσθεσε η ίδια.

«Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας γιατί και οι μεταγενέστερες πράξεις του αυτό δείχνουν» συμπλήρωσε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Από την πλευρά του ο αδερφός της άτυχης Δώρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «εμείς δεν θέλουμε καμία σκιά πάνω από την άγρια δολοφονία» προσθέτοντας ότι «κατά καιρούς η αδερφή μου είχε φόβους για υποθέσει που ήλεγχε» ενώ επιβεβαιώσε ότι μετέφερε μαζί της στικάκια με υλικό από τις υποθέσεις που ερευνούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα