20 Απριλίου 2024 / 10:06 πμ
20 Απριλίου 2024 / 10:06 πμ

Δικηγόρος της οικογένειας της εφοριακού: Κάποιος δεν την ήθελε στο νεκροταφείο

από fimotro

Η Γ.Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας Ζέμπερη επιβεβαίωσε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

Η δικηγόρος διέψευσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.

Τέλος, αναφορικά με την ανταλλαγή 160 μηνυμάτων της Δώρας με κοντινό της πρόσωπο, είπε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις.

Χθες, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Κώστας Ζέμπερης ξέσπασε: Δεν μπορώ να ακούω ότι είμαι ο δολοφόνος του παιδιού μου, ανέφερε χαρακτηριστικά.  Απέκλεισε την εκδοχή της ληστείας και επανέφερε τον ισχυρισμό ότι η δολοφονία έχει σχέση με τις έρευνες που έκανε στην εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα