20 Απριλίου 2024 / 8:12 πμ
20 Απριλίου 2024 / 8:12 πμ

Διεθνείς βραβεύσεις στα Ιεροσολυμα

από fimotro

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στα Ιεροσόλυμα έγιναν ιδιαίτερες βραβεύσεις σημαντικών Ελλήνων.
Ο Γιώργος Τσούκαλης ο Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Ιωάννης Μπάρδης τιμήθηκαν από την Ιερά Μονή Ανάληψης παρουσία του Μητροπολίτη Ιωακείμ.
Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, συγγραφέας και σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco Πειραιώς και Νήσων Γιώργος Τσούκαλης τιμήθηκε για το έργο του εναντίον της αρχαιοκαπηλίας και για τη συμβολή του στην προστασία του εθνικού μας πλούτου από τους ιερόσυλους.
Επίσης τιμήθηκε ο γλύπτης Ιωάννης Μπάρδης και ο πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης.
Όλοι βραβεύτηκαν από τον ηγούμενο της Μονής πατέρα Αχίλλιο με μια ειδική περγαμηνή.
Παράλληλα έγιναν τα αποκαλυπτήρια τριών έργων του διάσημου γλύπτη Ιωάννη Μπάρδη. Τα έργα αυτά είναι ο Παντοκράτορας, η Ανάληψη, και το Θαύμα της αναλήψεως και είναι όλα ανάγλυφα ενώ τελούν υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων
Στο πλαίσιο της σεμνής και λαμπρής εκδήλωσης ο πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης τίμησε τον Ιωάννη Μπάρδη για την καλλιτεχνική του παρουσία καθώς και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο τον Γ’ και τον ηγούμενο της Μονής πατέρα Αχίλλιο για το θεάρεστο έργο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα