20 Απριλίου 2024 / 12:42 μμ
20 Απριλίου 2024 / 12:42 μμ

Διαψεύδει η κυβέρνηση έξοδο στις αγορές τώρα με έκδοση Ελληνικού ομολόγου

από fimotro

Σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έκδοση ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου εντός του επόμενου δεκαημέρου, κυβερνητικές πηγές ενημερώνουν ότι δεν έχει ληφθεί καμιά τέτοια απόφαση.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι, όπως έχουν δηλώσει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για μια επιτυχή έξοδο στις αγορές, με κύριο γνώμονα την προετοιμασία του εδάφους ώστε από τον Αύγουστο του 2018 το ελληνικό Δημόσιο να είναι σε θέση να αναχρηματοδοτεί το χρέος του χωρίς τη στήριξη του επίσημου τομέα.

Σε σχέση με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έκδοση ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου εντός του επόμενου δεκαημέρου, κυβερνητικές πηγές ενημερώνουν ότι δεν έχει ληφθεί καμιά τέτοια απόφαση. Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι, όπως έχουν δηλώσει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για μια επιτυχή έξοδο στις αγορές, με κύριο γνώμονα την προετοιμασία του εδάφους ώστε από τον Αύγουστο του 2018 το ελληνικό Δημόσιο να είναι σε θέση να αναχρηματοδοτεί το χρέος του χωρίς τη στήριξη του επίσημου τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα