24 Απριλίου 2024 / 3:17 πμ
24 Απριλίου 2024 / 3:17 πμ

Διαφοροποίηση Χατζηδάκη από τον Μητσοτάκη για να ψηφίσει η ΝΔ διαρθρωτικά μέτρα

από fimotro

«Παράθυρο» για την ψήφιση από τη ΝΔ συγκεκριμένων διαρθρωτικών μέτρων, στα οποία συμφωνεί, άφησε ο Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο Κ. Χατζηδάκης, ξεκαθάρισε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν θα ψηφίσει μειώσεις συντάξεων και μειώσεις του αφορολόγητου που έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης. «Δεν θέλουμε εμείς να ξεπλύνουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης. Είναι μία πολιτική στάση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί, θα δούμε, μπορεί, να φέρουν κάποιες αλλαγές διαρθρωτικού χαρακτήρα, π.χ. η απελευθέρωση της ενέργειας, είμαστε εκεί, θα το διαβάσουμε προηγουμένως, εάν συμφωνούμε, είμαστε διατεθειμένοι να το ψηφίσουμε, όπως κάναμε και με αρκετά μέτρα της πρώτης αξιολόγησης» αποσαφήνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Όσον αφορά τις δηλώσεις Μεϊμαράκη για «τζάμπα μάγκες», ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε πως «είναι παραδοσιακά στρατιώτης της παράταξης… θα το δείτε όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας, θα ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος. Νομίζω ότι είναι ‘τρικυμία σε ποτήρι’. Θα με θυμηθείτε σε λίγες ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα