29 Μαρτίου 2024 / 3:22 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:22 μμ

Διακόπηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών – Χαμός με βουλευτές της Χ.Α.

από fimotro

«Θερμό» επεισόδιο κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χρουστοδουλίδης αντίστοιχα, ενημερώνουν για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, επιχείρησε η Χρυσή Αυγή. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς και ο κύπριος ομόλογός του Νίκος Χριστοδουλίδης, ενημερώνουν τους έλληνες βουλευτές για τις ενέργειες της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε σε έντονο ύφος να αποχωρήσει από την αίθουσα ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως έχει τέσσερις δικούς του στο ελληνικό κοινοβούλιο, λέγοντας ότι ένας εξ αυτών είναι ο Μουσταφά Μουσταφά, ο οποίος είναι παρών και δεν θα λάβει το λόγο, καλώντας τον να αποχωρήσει.

Μετά την απαίτηση αυτή του Ηλ. Κασιδιάρη όπως είναι λογικό τα αίματα άναψαν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υπερσπίζονται τον συνάδελφό τους και να διακοπεί η συνεδρίαση για λίγα λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα