25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Διακινητής καπνού και τσιγάρων συνελήφθη στη Ζάκυνθο

από fimotro

Στα ίχνη ενός 60χρονου Έλληνα για τον οποίο δέχθηκαν πληροφορίες ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες λαθραίου καπνού και τσιγάρων στη Ζάκυνθο βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που οργάνωσαν επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ο 60χρονος εντοπίστηκε μέσα σε έναν αποθηκευτικό χώρο της ιδιοκτησίας του όπου, κατά την διάρκεια έρευνας, βρέθηκαν 356 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες καπνού διαφόρων εταιρειών χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία.

*** Σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς ένας 28χρονος Βούλγαρος όταν, κατά τον έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε  βρέθηκαν 38 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπός προσήχθη για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα