19 Απριλίου 2024 / 8:16 μμ
19 Απριλίου 2024 / 8:16 μμ

Διακινητές ναρκωτικών εμβόλισαν περιπολικό

από fimotro

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών έδωσαν μάχη σώμα με σώμα ώσπου να καταφέρουν να συλλάβουν τέσσερις από τους πέντε διακινητές μεγάλης ποσότητας χασίς, τα ίχνη των οποίων είχαν ακολουθήσει μέχρι ένα δάσος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ο πέμπτος διέφυγε εμβολίζοντας ένα περιπολικό με το όχημά του.

Η περιπετειώδης επιχείρηση τέθηκε σε εφαρμογή το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν οι τρεις Έλληνες, δυο άνδρες ηλικίας 32 και 39 χρόνων και μία 20χρονη μαζί με έναν 28χρονο Αλβανό συνεργό τους εντοπίστηκαν να μπαίνουν με δύο οχήματα στο δάσος όπου είχαν ραντεβού για να πουλήσουν μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Την ίδια ώρα, ένας 33χρονος Έλληνας που επέβαινε σε άλλο όχημα φύλαγε τσίλιες σε μικρή απόσταση.

Εκείνος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας του υλικές ζημιές, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς. Τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας επιχείρησαν να διαφύγουν πετώντας τα ναρκωτικά, αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.Στην περιοχή βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με συνολικά 27 κιλά και 52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,ενώ και στο σπίτι του 39χρονου κατασχέθηκαν αργότερα άλλα 671 γραμμάρια κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο με έξι φυσίγγια.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής ομάδας, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να συλληφθεί και ο 33χρονος που διέφυγε και κατηγορείται επιπλέον για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και φθορές, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα