29 Μαρτίου 2024 / 3:47 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:47 μμ

Διαδοχικές συναντήσεις Μοσκοβισί με Παυλόπουλο, Τσίπρα, Μητσοτάκη

από fimotro

Με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί συναντάται στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή την ώρα ο κ. Μοσκοβισί βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο για συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στη συνέχεια, ο επίτροπος της ΕΕ θα έχει συναντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στις 10:45 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Επίσης ο κ. Μοσχοβισί θα έχει συναντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Σημειώνεται πως ο Ευρωπαίος επίτροπος εκτίμησε ότι η Ελλάδα βλέπει επιτέλους «φως» έπειτα από πολλά δύσκολα χρόνια, σημειώνοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε η Αθήνα ήταν «αναμφισβήτητα πολύ δύσκολες», αλλά «απαραίτητες». «Η Ελλάδα βρισκόταν στο επίκεντρο μιας απίστευτης οικονομικής και δημοσιονομικής θύελλας», όμως «σήμερα τα πράγματα πάνε σαφώς καλύτερα», δήλωσε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα