28 Μαρτίου 2024 / 6:07 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:07 μμ

Διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία

από fimotro

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία, στις 24 και 25 Ιουνίου.

Αύριο, Σάββατο, 24 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου θα έχει συνάντηση με ομάδες παραγωγών και αγροτών, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το κέντρο της Καρδίτσας, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες. Στις 14:00, θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Καρδίτσας.

Την Κυριακή, 25 Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στο Περτούλι Τρικάλων, στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και ακολούθως θα έχει συνάντηση με κτηνοτρόφους της Ελασσόνας.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει την ευκαιρία αργά το απόγευμα της Κυριακής να περπατήσει στους δρόμους της Λάρισας και να συνομιλήσει με νέους της πόλης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα