23 Απριλίου 2024 / 2:32 μμ
23 Απριλίου 2024 / 2:32 μμ

Διάλεξη του Θοδωρή Ρουσόπουλου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

από fimotro

Μία άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Η ιστορία των ΜΜΕ στην Ευρώπη και οι κοινωνικές επιδράσεις», διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, με εισηγητή τον καθηγητή Δημοσιογραφίας & Επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τέως Υπουργό Επικρατείας, κ. Θοδωρή Ρουσόπουλο, την Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 19.00,με ελεύθερη είσοδο.

Ο κ. Θ. Ρουσόπουλος θα παρουσιάσει στην ομιλία του την εξελικτική πορεία των ΜΜΕ στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες και ποιες επιδράσεις είχε η εξέλιξη αυτή στην ευρωπαϊκή, και φυσικά στην ελληνική, κοινωνία.

Είσαι σπουδαστής/απόφοιτος σχολής Δημοσιογραφίας; Νέος επαγγελματίας στο χώρο των ΜΜΕ; Σπουδαστής ή απόφοιτος άλλης ειδικότητας που σε ενδιαφέρουν η πολιτική και ταmedia; Είτε ανήκεις στην εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Mediterranean College, είτε όχι, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσειςαυτήν τη μοναδική διάλεξη, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα, Πατησίων 31!

Κλείσε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις στο 210- 5279600!

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα