29 Μαρτίου 2024 / 4:29 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:29 μμ

Διάκριση του ΔΕΣΦΑ στα φετινά HR Awards

από fimotro

Με το βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative διακρίθηκε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) στην Τελετή Απονομής των φετινών HR Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διάκριση στο σημαντικό αυτό θεσμό επιβραβεύει το πρόγραμμα εταιρικής αναδιοργάνωσης που έθεσε σε εφαρμογή, από τα τέλη του 2016, η Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ για τον εκσυγχρονισμό του λειτουργικού μοντέλου της εταιρείας, στη βάση των πλέον σύγχρονων προτύπων λειτουργίας των ευρωπαϊκών Transmission System Operators (TSO).

Την υλοποίηση της πρωτοβουλίας ανέλαβε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, θέτοντας στο επίκεντρο τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού του ΔΕΣΦΑ στη βάση της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των νέων στρατηγικών του στόχων.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, κ. Σωτήριος Nίκας, ο οποίος δήλωσε:

«Από τα στοιχεία που δείχνουν ένα καλό management σε μια εταιρεία είναι η δυναμική ηγεσία, η προσήλωση στην καινοτομία και την ομαδική εργασία και η στρατηγική διαχείρισης της αλλαγής, για την οποία η Επιτροπή Αξιολόγησης των βραβείων μας διέκρινε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, στις οποίες οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της συγκεκριμένης διάκρισης, καθώς και όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας. Χάριν στην εξαιρετική τους δουλειά, ο ΔΕΣΦΑ εισέρχεται με ισχυρή προοπτική στη νέα εποχή, ως ένας σύγχρονος και εξωστρεφής ευρωπαϊκός Διαχειριστής, με μια νέα οργανωτική δομή που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στους νέους εταιρικούς του στόχους».

Τα HR Awards έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρωτοβουλίες, πρακτικές και πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. H αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων κάθε κατηγορίας πραγματοποιείται από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, μέσω online συστήματος αξιολόγησης, η οποία φέτος βασίστηκε στο μοντέλο διαδικασίας αξιολόγησης των Ολυμπιακών Αγώνων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα