29 Μαρτίου 2024 / 12:18 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:18 πμ

Δημοσιογράφοι την… έπεσαν στον Τσίπρα επειδή τους ζήτησε να βγουν από την σύσκεψη (βίντεο)

από fimotro

Σκηνές απείρου κάλλους έγιναν στην κρήτη σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη του Α. Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκνευρίστηκε με ορισμένους που έκαναν βαβούρα και δεν έβγαιναν από την αίθουσα και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου.

«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας επιτακτικά σχεδόν ουρλιάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα».

«Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναξε σχεδόν εξαγριωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσες έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η σύσκεψη, με προφανή σκοπό να μην καταγραφούν τα παράπονα αλλά και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στον αγροτικό κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα