17 Απριλίου 2024 / 2:09 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:09 πμ

Δεν χάνουν από κανένα! Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού κέρδισαν 3-1 εκτός τον ΠΑΟ…

από fimotro

Το “αιώνιο” ντέρμπι των Νέων πήρε για μια ακόμη φορά  ο μόνιμος πρωταθλητής Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού ο Κορωπί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η Κ-20 του Ολυμπιακού σταμάτησε ένα σερί 10 νικών που “έτρεχαν” οι “πράσινοι”. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καμπέτσης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκόραρε δυο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (14′ και 17′), ενώ ο Πίσπας μείωσε για τους γηπεδούχους στο 74′. Ο Βάρκας όμως έβαλε “ταφόπλακα” στα όποια σχέδια του “τριφυλλιού” για ισοφάριση, κάνοντας το 3-1 στο 90′.

Στο Κορωπί βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, όπως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις εξέδρες ήταν και οι Γιάννης Γκούμας, Σπύρος Λιβαθηνός, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τάκης Φύσσας, Κυριάκος Καραταΐδης, Σπύρος Μαραγκός και Στράτος Αποστολάκης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Ξηρός (59′ Βαλμάς), Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας (84′ λ. τρ. Δημητρούλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (77′ Κουντουριώτης).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Κούγιος (77′ Χατζηιωαννίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (69′ Πέιος), Βάρκας, Ξενιτίδης (88′ Πλέγας), Καμπέτσης, Μεγαρίτης, Βρουσάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα