19 Απριλίου 2024 / 10:01 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:01 μμ

Δεν υπάρχει δικτατορία στη… Βενεζουέλα υποστηρίζει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!

από fimotro

«Στη χώρα αυτή δεν υπάρχει δικτατορία. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Βενεζουέλα.

«Προφανώς δεν είναι μια δημοκρατία δυτικού τύπου αυτή τη στιγμή και ξέρετε ότι υπάρχει μια ολόκληρη προϊστορία πίσω από αυτά τα ζητήματα. Πάντως αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν τον Μαδούρο, δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν δημοκρατικές δάφνες» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6, ο ίδιος δήλωσε, επίσης, αντίθετος με «κάθε αντιδημοκρατική πρακτική και λογική καταστολής».

Αναφερόμενος παράλληλα σε προηγούμενες δηλώσεις του για τη Βενεζουέλα που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, σημείωσε ότι είχε επικαλεστεί στοιχεία του ΟΗΕ.

«Βεβαία με αυτή τη “μαύρη” δημοσιογραφία που επικρατεί στον τόπο, υπήρξε μια επιλεκτική παρουσίαση των απόψεών μου» επεσήμανε ο κυβερνητικός βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα