28 Μαρτίου 2024 / 3:51 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:51 μμ

Δεν παίζεις μπάσκετ; Έχει Νάπολι – Ίντερ

από fimotro

Εμείς εδώ στο betmasters δεν κρύβουμε ότι αγαπάμε το στοίχημα στο μπάσκετ και κυρίως στην Ευρωλίγκα. Η φετινή διοργάνωση έχει γίνει πολύ δύσκολη για προγνωστικά αλλά αυτό μάς αρέσει! Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα η Ευρωλίγκα έχει την τιμητική της, όμως αν δεν σάς αρέσει η πορτοκαλί μπάλα, έχει λίγα αλλά πολύ καλά ματς και στο ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι της ημέρας στην Ευρωλίγκα δεν είναι άλλο από το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός. Ο Μπαρτζώκας ήταν άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς με αλλεπάλληλους τραυματισμούς έμεινε με λίγους παίχτες σε δύο πολύ απαιτητικές διοργανώσεις. Ο δε Παναθηναϊκός έχει χάσει αρκετά ματς στο καλάθι, όμως αναπτέρωσε το ηθικό του κερδίζοντας την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ με την επιστροφή του Τζέιμς να είναι η είδηση της περασμένης εβδομάδας. Για τους Τούρκους τώρα έχει σειρά ο Ολυμπιακός που προβλημάτισε πολύ με την εικόνα του κόντρα στη Μακάμπι. Κατά κάποιον τρόπο πήγε στράφι το διπλό των “ερυθρολεύκων” στο ΟΑΚΑ και τώρα αναζητούν μια άλλη μεγάλη νίκη για να ρεφάρουν. Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις και Μπασκόνια – Γαλατά είναι τα άλλα δύο ματς της ημέρας.

Μεγάλο παιχνίδι έχουμε στο “Σαν Πάολο” για το Καμπιονάτο. Η αναγεννημένη Ίντερ με τον Στέφανο Πιόλι πλέον στο τιμόνι της δοκιμάζεται στην έδρα της Νάπολι. Οι “παρτενοπέι” δεν κέρδισαν καμία από τις τελευταίες 3 φορές που έπαιξαν εντός έδρας με Λάτσιο, Ντιναμό Κιέβου και Σασουόλο με ξεκάθαρο πρόβλημα στη θέση του φορ τώρα που λείπει ο Μίλικ. Οι δε “νερατζούρι” πέτυχαν σπουδαία νίκη επί της Φιορεντίνα με την ψυχή στο στόμα έπειτα από την ισοπαλία στο derby della madonnina. Ο αποψινός νικητής θα πάρει τεράστιο ψυχολογικό προβάδισμα.

Αν και δύσκολα, κέρδισε η Μπάγερν τη Λεβερκούζεν στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Έτσι, έχει σήμερα την ευκαιρία να ισοβαθμίσει έστω και προσωρινά με την πρωτοπόρο Λειψία. Ωστόσο, παίζει σε μια πολύ επικίνδυνη έδρα, αυτήν της Μάιντζ. Να υπενθυμίσουμε ότι η Μάιντζ ήταν και η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει πέρυσι στο Μόναχο τους Βαυαρούς.

Τέλος, το Καέν – Ντιζόν δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά δεν παύει να είναι ένα ματς ομάδων του Σαμπιονά, ένα πρωτάθλημα το οποίο απασχολεί πολλούς παίχτες του στοιχήματος.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα