24 Απριλίου 2024 / 6:50 πμ
24 Απριλίου 2024 / 6:50 πμ

Δεν πήραν το μάθημα με το φούμο στα “τζάκια” – Κάποιοι θέλουν την Μισέλ Ομπάμα “διάδοχο” της Κλίντον!!!

από fimotro

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-11-09-16-40-21Να έχουν τον Τράμπ πρόεδρο όχι μόνο για την επόμενη πενταετία αλλά για τα επόμενα δέκα χρόνια έχουν βαλθεί κάποιοι στις ΗΠΑ που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουν τα τζάκια.  Όσοι ονειρεύονταν στο τιμόνι της Αμερικής μια γυναίκα απογοητεύτηκαν από την ήττα της Χίλαρι ωστόσο, δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που παροτρύνουν την Μισέλ Ομπάμα να θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική προεδρία στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους Independent!!!

Το τι σχεδιάζει όμως η ίδια η Μισέλ Ομπάμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια παραμένει ασαφές. Έχει αγωνιστεί για τους βετεράνους και για την πρόσβαση των κοριτσιών στην εκπαίδευση και έχει υποσχεθεί πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται γι αυτά και μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ως Πρώτη Κυρία άφησε το στίγμα της αναφερόμενη στις ομιλίες της για την αντιμετώπιση δύσκολων θεμάτων και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αμερική σε μια εποχή που οι φυλετικές διακρίσεις έχουν αυξηθεί όπως επίσης και η αστυνομική βία.

Να το δούμε και αυτό, να δούμε δηλαδή μια ακόμα πρώτη κυρία των ΗΠΑ να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας της και μάλλον θα τα έχουμε δει όλα!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα