29 Μαρτίου 2024 / 8:51 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:51 πμ

Δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν οι σοροί των θυμάτων του τροχαίου στην Εθνική Οδό

από fimotro

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή του ιατροδικαστή που κλήθηκε να εξετάσει τις σορούς των τεσσάρων θυμάτων του τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής μιας 33χρονης και του 3χρονου γιου της καθώς και δύο 24χρονων νέων.
Η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι σοροί ήταν τόσο φρικτή που, όπως τόνισε ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας, δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστούν.
«Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA», τόνισε ο ιατροδικαστής.
Όπως ανέφερε ο κ. Ντιλέρνιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Star, και οι 4 σοροί έφεραν σοβαρότατες κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση και μαρτυρούσαν ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Ο ιατροδικαστής συνέχισε λέγοντας πως οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν από τη φωτιά που ξέσπασε μετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο μεγάλες, που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις.
Συγκεκριμένα, η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το τρίχρονο αγοράκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Porsche, Γιώργος Βακάκης.
«Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων.
Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα