19 Απριλίου 2024 / 8:57 μμ
19 Απριλίου 2024 / 8:57 μμ

Δεν μπορεί να σταθεί πλέον ο Μπόγρης στον Ολυμπιακό των Αγγελόπουλων

από fimotro

Μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργίου πως δέχτηκε επίθεση με γροθιές από τον Γιώργο Μπόγρη σε μπαρ του Κολωνακίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να ενημερωθεί για το θέμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» επικοινώνησαν και με την πλευρά του δημοσιογράφου δείχνοντας έμπρακτα ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά στο μέλλον του παίκτη, η διοίκηση της ΚΑΕ συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση και άμεσα θα υπάρξει απόφαση.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι πιθανά για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών και είναι προφανές πως αν επιβεβαιωθεί ότι υπήρξε επίθεση από τον παίκτη στον δημοσιογράφο, θα υπάρξουν συνέπειες για τον ίδιο, που μπορεί να φτάσουν ακόμη και σε διακοπή του συμβολαίου του.

Σ.Σ. Fimotro: Οι Αγγελόπουλοι έχουν παιδεία και ήθος από την οικογένειά τους. Δεν είναι δυνατόν να αφήσουν να περάσει έτσι αυτό το επεισόδιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα